miércoles, 17 de abril de 2013

Qui som

Looping, esport i lleure, neix com una empresa jove, dinàmica i amb moltes ganes d'oferir un projecte diferencial: basem el nostre projecte en una oferta cultural, que es belluga dins del municipi i que aposta clarament per la diversió, el foment i la difusió de l'anglès i l'esport com a eixos centrals.

Tots els components tenim una àmplia experiència en el món de l'educació, el lleure i l'esport, i la voluntat d'engrescar amb un projecte pedagògic i a l'hora divertit, sempre comptant amb la participació de tota la comunitat educativa i l'entorn.

Partim de l'actual situació de crisi per ajustar els nostres preus.

UN CASAL 2.0 A PRE LOW COST!


El nostre Equip


RAFI ELIAS: Directora de lleure experta en artesania, manualitats i tècnica en educació infantil. Té una amplia experiència com a directora i com a monitora de diversos casals de la zona del Vallès i Barcelona.
Ha treballat com a tècnica d'educació infantil a l'escola bressol "Petits Gegants" de Parets del Vallès. Els nens petits són la seva passió.


 
PAU GAITÁN: Diplomat en Magisteri Educació
Especial i Primària, Graduat en Humanitats, Màster en Educació Secundària i director de lleure. Ha coordinat casals d'estiu, de setmana santa i de Nadal a la zona del Vallès Oriental, a més de ser mestre de primària i professor de secundària.
Especialitzat en la gestió de projectes de cooperació i ha pogut treballar en aquests en països com Bòsnia i Hercegovina o Romania. L'educació el mou!



CRISTINA MOLINER: Llicenciada en Publicitats i Relacions Públiques, coordinadora d'activitats extraescolars en diverses escoles i exjugadora de bàsquet del FC Barcelona. Té experiència coma  monitora i actualment és directora de campus esportius i dona servei integral d'esdeveniments esportius a les entitats esportives del Vallès. Vinculada a l'esport des dels 9 anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario